De artiest achter Dreamchaserart...

 

     English

 

Dus je bent nieuwsgierig naar de persoon achter de tekeningen hm? Dan ben je aan het juiste adres!

Zoals je wel kan zien aan het logo bovenaan mijn website, mijn naam is Marlon Teunissen. Ik ben online ook wel bekend als dreamchaserart of bluemonika.

Ik ben woonachtig in het zuiden van Nederland en ik ben toevallig dol op honden ( Maar ik vind eigenlijk alle dieren wel leuk)

Ik ben een tekenares die zich vooral focussed op character design, concept art, strips en illustraties, maar ben ook altijd geinterreseerd in andere creatieve media. Ik vind het leuk om met kleuren te werken en verschillende technieken uit te proberen om mijn tekeningen mee te maken. Ik werk zowel digitaal als traditioneel.

 

Ik vind het ook erg leuk om zelf projecten te doen. Zoals games, artboeken, strips en mershandising. Sommige van mijn eigen projecten zijn ook professioneel gepubliceerd of gelicenseerd door diverse bedrijven.

 

Als ik niet aanhet tekenen ben, dan speel ik graag videogames, werk ik aan mijn tuin, luister ik muziek of doe onderzoek en lees over de vele mysterieuze dingen in deze wereld.

 

Ik heb ook zeer vele freelance opdrachten gedaan voor verschillende clienten zoals:

 

Clienten: Quantuum Magic, Forever Interactive, Ladies Fightclub, Aniway Magazine, Leuvsion, Sential Recordings, Asian Newspaper, Sakura Games, Winterwolves, YAP Films, Innercity Blues, Focus Kind Medien, Eridani games, Uitgeverij house Zilverspoor, Uitgeverij Macc, Boomartdepartment, Punt welzijn, Winterwolfgames, Uitgeverij Delubas, Artvlam

 

Publicaties: Aniway Magazine, Imagine FX, P@per, Stripschap, Stamp Magazine,

Asian Newspaper, MangaQuake, Brabant Strip Magazine, Strips2go, Dark Dragon Books.

 

U kunt hieronder mijn CV ( resume) downloaden:

 

Licenties

Hier zijn bedrijven waar mijn werk is gelicenseerd.

Als u geinterreseerd bent in het licenseren van mijn werk voor uw producten,

neem dan gerust contact met mij op

Verscheidene Mershandise. gemaakt door mij

Skins for laptops, iphones and more.

Post and greetingcards from Kaartje2go (Dutch)

 

 

Marlon Teunissen
Nederweert, the Netherlands
dreamchaserart@gmail.com

K.v.K: 55013635